Projekter

Studerende på projektet KommUdd

KommUdd

Der er en del unge i Slagelse kommune, som har haft lidt svært ved at finde vej i uddannelsesjunglen. Det besluttede Slagelse kommune at gøre noget ved og har indledt samarbejde med uddannelsesaktører i kommunen. Det drejer sig om VUC og ZBC Selandia.
En helhedsindsats: uddannelse, vejledning, kost, motion, budget – alt dette lærer de unge på KommUdd-projektet.

Forsøg i naturfagslokale

Kompetencetilpasningsforløb

Professionshøjskolen Absalon og HF & VUC Klar samarbejder for at få flere studerende til at gennemføre naturvidenskabelige eller tekniske videregående uddannelser i Region Sjælland

Dramaundervisning HF & VUC Klar

Dramalinjen 

VUC i Slagelse sætter faget drama på landkortet. Når man ved, hvad drama- og teaterarbejde kan skabe af læring, motivation, fællesskaber og ikke mindst faglig udvikling, er det bemærkelsesværdigt, at vi i Danmark ikke er mere opmærksomme på at få så meget som muligt af dette fags aktiviteter ind i både folkeskolen og på de øvrige uddannelsesinstitutioner.

Rektor HF & VUC Klar, Hanne Michelsen og borgmester, John Dyrby

Slagelse Talent og Elite 

HF & VUC Klar samarbejder med Slagelse Talent og Elite, hvilket betyder vi er en del af kommunens Team Danmark samarbejde. Vores studerende får nu muligheden for at kombinerer uddannelse med det at være sportsudøver på højt plan.